nbk Napisano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2020 Cześć, poszukuję statywu do robienia zdjęć (smartfonem). Czy są jakieś mega kompaktowe modele, które po złożeniu mają mniej niż 35 cm długości (da się rozłożyć do 1m i są stabilne)? Obawiam się, że ciężko będzie włożyć coś takiego do kieszeni w koszulce i tego nie zgubić :p Macie jakieś propozycje? Z góry dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sholvakree Napisano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2020 Ja korzystam z Huawei AF15 który jest też selfie stickiem i można przy pomocy BT uruchamiać aparat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nbk Napisano 20 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2020 Właśnie taki mam i w warunkach w jakich robię zdjęcia słabo z jego stabilnością. Dlatego szukam czegoś w takim stylu (tylko żeby było mniejsze przy złożeniu :/ ): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sholvakree Napisano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2020 Taki też mam, tyle, że jest zdecydowanie mniej mobilny i nie zabieram na rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.