Dubler Napisano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2020 Cześć, niestety w wyniku nieszczęśliwego wypadku uszkodziłem dźwignię hydrauliczne acera m505 i muszę zakupić nowe. Czy Deore BL-M6000 nada się na zamiennik plug and play, czy należy dokupić coś jeszcze, np. jakieś kompatybilne zaciski? W temacie hamulców niestety jestem zielony także proszę o wyrozumiałość i dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 19 Kwietnia 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2020 Klamka powinna pasować, nie wiem tylko jak wygląda kwestia podłączenia, w sensie czy w obu klamkach jest takie samo, czy są jakieś różnice między modelami. P.S. Nie wiem czy klamki i ich wymiana nie wyjdą podobnie jak nowe hamulce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalxM Napisano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2020 (edytowane) chcesz się pozbyć tych BL-M505 ? podeślij fotki co jest uszkodzone, może być na Prywatną Wiadomość Edytowane 19 Kwietnia 2020 przez RafalxM edit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abdesign Napisano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2020 1 godzinę temu, bogus92 napisał: Klamka powinna pasować, nie wiem tylko jak wygląda kwestia podłączenia, w sensie czy w obu klamkach jest takie samo We wszystkich "nowożytnych" klamkach Shimano mocowanie jest proste, daaaawno temu było banjo. Więc tak klamki w przypadku pozostawienia obecnych przewodów będą p'n'p. Jest mała szansa, że trzeba wymienić oliwkę, ale ... mała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi