Dubler Napisano 19 Kwietnia 2020 Napisano 19 Kwietnia 2020 Cześć, niestety w wyniku nieszczęśliwego wypadku uszkodziłem dźwignię hydrauliczne acera m505 i muszę zakupić nowe. Czy Deore BL-M6000 nada się na zamiennik plug and play, czy należy dokupić coś jeszcze, np. jakieś kompatybilne zaciski? W temacie hamulców niestety jestem zielony także proszę o wyrozumiałość i dziękuję za pomoc Cytuj
Mod Team bogus Napisano 19 Kwietnia 2020 Mod Team Napisano 19 Kwietnia 2020 Klamka powinna pasować, nie wiem tylko jak wygląda kwestia podłączenia, w sensie czy w obu klamkach jest takie samo, czy są jakieś różnice między modelami. P.S. Nie wiem czy klamki i ich wymiana nie wyjdą podobnie jak nowe hamulce. Cytuj
RafalxM Napisano 19 Kwietnia 2020 Napisano 19 Kwietnia 2020 (edytowane) chcesz się pozbyć tych BL-M505 ? podeślij fotki co jest uszkodzone, może być na Prywatną Wiadomość Edytowane 19 Kwietnia 2020 przez RafalxM edit Cytuj
abdesign Napisano 19 Kwietnia 2020 Napisano 19 Kwietnia 2020 1 godzinę temu, bogus92 napisał: Klamka powinna pasować, nie wiem tylko jak wygląda kwestia podłączenia, w sensie czy w obu klamkach jest takie samo We wszystkich "nowożytnych" klamkach Shimano mocowanie jest proste, daaaawno temu było banjo. Więc tak klamki w przypadku pozostawienia obecnych przewodów będą p'n'p. Jest mała szansa, że trzeba wymienić oliwkę, ale ... mała. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi