MateuszOdi Napisano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2020 Witam mam pytanie, moja rama ma 23mm średnicy, jak mam założone gripy jest 31mm, ale chce kupić bo już się zużyły, myślałem nad tymi (link niżej) tylko te mają 30,32mm i nie wiem czy one będą dobre, jak nie będą dobre, to mógłbym prosić o jakieś przykłady w odpowiedziach. https://www.specialized.com/pl/pl/zamknite-chwyty-sip/p/156711?color=233379-156711&searchText=255E-1305 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 19 Kwietnia 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2020 Chwyty jakie byś nie kupił będą pasowały. Średnica wewnętrzna jest zawsze taka sama. W tych Specach 30-32 to średnica zewnętrzna. Gripy dobiera się tak by były dla Ciebie wygodne, mogą być gumowe, piankowe lub silikonowe, montowane na wcisk lub skręcane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.