WaGiant Napisano 23 Kwietnia 2020 Napisano 23 Kwietnia 2020 Nie znam się na fotelikach ale rower będzie kupowany , a w każdym razie mierzony stacjonarnie ? Zapytaj albo zażądaj żeby dobrali jakiś pasujący .
mac1982 Napisano 23 Kwietnia 2020 Autor Napisano 23 Kwietnia 2020 Właśnie szukam gdzie mogę znaleźć ten rower do przymiarki, bo u mnie jedynie wchodzi zamówienie pod klienta.
mac1982 Napisano 13 Września 2020 Autor Napisano 13 Września 2020 Przepraszam, że tak długo ale w końcu mogę napisać jak skończył sie ten "post" Rower na jakim staneło to KROSS TRANS HYBRID 5.0 w wersji damskiej. Jakość osprzętu jak najbardziej ok, jedynie wymieniałem kierownice na mniejsza i bardziej trekingowa dla żony ( seryjna jest wyjątkowo szeroka). Problem fotelika rozwiązany na chwilę obecną zakupem wózka qerido speedkid 2 dla dwóch chłopaków 15 misiecy i niecałe 3 lata:) Z rowerem elektrycznym taki zestaw rewelacja, a cena przyczepki adekwatna do jakosci (kupiłem model 2018 jako nowy za 1350 zł). Jedynie co uważam, za przegięcie to brak osłony przerzutki tylnej w standardzie, bo stopka stawia rower mocno pionowo przez co jest bardziej wywrotny.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.