Henioeu Napisano 18 Kwietnia 2020 Napisano 18 Kwietnia 2020 (edytowane) Witam, Na stronie Unibike podaje geometrię swoich rowerów, ale spotkałem się w ogłoszeniach, z podanym dodatkowo wzrostem, czy na rowerach jest dodatkowo podany sugerowany wzrost? (na stronie tego nie podają). Interesuje mnie wersja męska, rozmiary 19 i 21". Wymienione modele są robione na tej samej ramie. Z góry dziękuję za odpowiedzi:-) Edytowane 18 Kwietnia 2020 przez Henioeu Cytuj
Mod Team KrissDeValnor Napisano 18 Kwietnia 2020 Mod Team Napisano 18 Kwietnia 2020 Niektóre firmy podają sugerowany przedział wzrostu, ale z tego co pamiętam, to Unibike do nich nie należy W zależności od budowy ciała, można przyjąć przedział wzrostu 180 - 185 cm ( z niewielką tolerancją w górę i w dół ). Cytuj
MikeSkywalker Napisano 18 Kwietnia 2020 Napisano 18 Kwietnia 2020 Na rowerach nic nie podają, chyba że zmieniło się w tym sezonie, bo z nowymi jeszcze nie miałem styczności. Ale raczej nie, nie posądzałbym ich o takie nowości A sprzedawcy często podają sugerowany wzrost, zwykle na bazie swoich doświadczeń. 19 cali jest tak do 185 myślę, powyżej 21". Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi