IP68 Napisano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2020 Czołem, chciałbym kupić komplet siodełko, owijka, noski do starej kolarzówki. Najlepiej w jednym kolorze skóry. Brooks by się nadawał, jednak zastanawiam się nad tym czy jest na rynku producent nieco bardziej ekonomicznych produktów? Z góry dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2020 Brooks pasuje do kolarzówek z lat 50 jest w pewien sposób brzydki, niestety nawet z pozoru oryginalne dobrze zachowane siodła z tamtych czasów mimo moich wysiłków pod wpływem potu i używania niszczyły się po 200-300 km i nowożytny brooks wygrał Jest okej, mój ma niestety czarne pręty a to mi nie pasuje do epoki, ale jest rozciągany i nie widać że jest super nowy. przełom 70/80 to już szansa na wskrzeszone, nowe Turbo czy Concora, mam czarne Turbo z planet X jest okej, dość wąskie jak dla mnie Concora mam natomiast z epoki , piękna wersja ale z bardzo cienkiej skóry, żal jeździć po problemach z brązami polecam kolor czarny, pasują owijki przynajmniej, owijki bez korka czy silikonu nie są fajne także taśma z bawełny czy drzwi z altanki na działkach to słaby pomysł. Przed zakupem pasków do nosków trzeba upewnić się czy dany pasek da się przepleść przez pedały, chyba moje od Diamanta potrzebują cienkiej skórki . I musiałem przepleść parciane, ale zniechęciłem się i tak bo nie mam butów z progiem i sztywną podeszwą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi