Skocz do zawartości

[spodnie] Jakie kupić ?

siwyex

Rekomendowane odpowiedzi

Witam !

Dziś moje pytanie tyczy się spodni, gdyż nie wiem jakie wybrać ... Mam do przeznaczenia 50zł ! Mogą być nowe lub używane, ale mam jeden warunek : muszą być warte pieniędzy, które wydam !

Znalazłem coś takiego : http://allegro.pl/item146750685_dlugie_oci...zmxxxl_sza.html

Proszę o jakieś podpowiedzi, linki itp.

1. Nie kupuj spodni bez szelek. Spodnie z szelkami są wygodniejsze, nie lecą z tyłka i nie wrzynają się guma w brzuch!

2. Podstawa to pampers! i to dobry! Kawałek gąbki obszytej materiałem nie jest najlepsze ale to już coś. Jazda z dobrym pampersem to sama przyjemność!

Jest tylko jeden problem. Trudno znaleźć takie spodnie za 5o zł. ale może warto dozbierać? Albo Mikołaja poprosić?

Prawda! szelki przydatna rzecz. Bo nie tylko trzymają spodnie na swoim miejscu to także z tyłu zasłaniają i ocieplają spory kawałek pleców przez co tak nie wieje nawet jak się kurtka podwinie ;)

A co do pampersa to nieraz lepszym wyjściem jest wkładanie pod spód letnich spodenek rowerowych z pampersem. Bo np. potem można iść sobie pobiegać bez pampersa ;)

• 3 tygodnie później...

Tak jest! Allegro wcale do tanich nie nalezy. Od kiedy serwis zrobil sie pazerny i liczy sobie sporo kasy, to sprzedawcy aby nie tracic wliczaja to w cene towaru.

Taki przyklad, moze niewielka roznica, ale jednak

Ostatnio kupowałam zestaw SD7. nie bylo na allegro, kupilam w sklepie internetowym Formickiego. Ostatnio patrze i to samo na allegro ten sam czlowiek zyczy sobie 4 zl wiecej. To jest polowa kwoty wysylki.

Tak wiec przegladanie sklepow internetowych rowniez trzeba zaliczyc...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...