Shine Napisano 17 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2020 https://m.olx.pl/oferta/rower-szosowy-colnago-campagnolo-carbon-ultegra-2x11-fsa-stan-igla-CID767-IDDf6Fq.html?reason=ip|maria po przeglądnięciu zdjęć i wypytaniu kupującego wszystko wydaje się OK... nie zaszkodzi spytać bardziej doświadczonych. rozmiar powinien być w porządku, stan roweru wygląda dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 17 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2020 Ciężko powiedzieć, osprzęt ok jak na taką kwotę. Pytanie tylko o ramę, czy wszystko z nią w porządku i co sobą reprezentuje bo jednak to dość niszowa marka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Napisano 17 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2020 rozmiarowo powinna być w porządku, przejechałem dziesiątki tyś. km na Giant TCR Adv 2 (2012?) który miał podobną geometrię i wymiary, a czy technicznie z ramą wszystko OK okaże się jutro... jestem nieco podejrzany bo z szosą nie mam nic wspólnego od ponad 6 lat, i rower 6.8 kg na karbonie i ultegrze w takim stanie za 3500 zł wydaje mi się śmieszną ceną, swojego Gianta na SRAM RED sprzedałem za 10 tyś. zł, po 2 latach katowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi