Skocz do zawartości

[Piasta tylna] Dartmoor reel boost - problem z doborem bębenka

Dawid33

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, 

Muszę kupić nowy bębenek do piasty Dartmoor reel boost, piasta z Dartmoora Primal intro 2019 i nigdzie nie mogę znaleźć bębenka do tej piasty. Znalazłem jedynie bębenek do piasty Reel v2, z tego co widzę nie różnią się jakoś mocno, nawet mają te same wymiary. Orientuje się ktoś czy bębenek z Reel v2 pasowałby do poprzedniej wersji tej piasty? ;) 

Napisano

Znalezienie maili na stronie Velo jest chyba niemożliwe, chyba tylko na stronie dla dystrybutorów się da. 

W każdym razie wysłałbym zapytanie na mail który podają office@velo.com.pl i przekierują zapytania do opiekuna marki, bodajże p. Andrzej Macha.

Ewentualnie profil Darta na Facebooku, ewentualnie grupa https://www.facebook.com/groups/196609074177580/ bo akurat są aktywni w mediach społecznościowych. 

Napisano

Pisałem do nich w sprawie samego bębenka do Reel i właśnie widzę, że po pierwsze ciężko znaleźć w ogóle informacje gdzie należy pytać o takie rzeczy a po drugie odpisują tak szybko, że się chyba nie doczekam. Spróbuję popytać na fb. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...