Dawid33 Napisano 17 Kwietnia 2020 Napisano 17 Kwietnia 2020 Witam, Muszę kupić nowy bębenek do piasty Dartmoor reel boost, piasta z Dartmoora Primal intro 2019 i nigdzie nie mogę znaleźć bębenka do tej piasty. Znalazłem jedynie bębenek do piasty Reel v2, z tego co widzę nie różnią się jakoś mocno, nawet mają te same wymiary. Orientuje się ktoś czy bębenek z Reel v2 pasowałby do poprzedniej wersji tej piasty? ;)
Dokumosa Napisano 17 Kwietnia 2020 Napisano 17 Kwietnia 2020 Napisz do veko, to ich marka więc powinni wiedzieć.
MikeSkywalker Napisano 17 Kwietnia 2020 Napisano 17 Kwietnia 2020 Znalezienie maili na stronie Velo jest chyba niemożliwe, chyba tylko na stronie dla dystrybutorów się da. W każdym razie wysłałbym zapytanie na mail który podają office@velo.com.pl i przekierują zapytania do opiekuna marki, bodajże p. Andrzej Macha. Ewentualnie profil Darta na Facebooku, ewentualnie grupa https://www.facebook.com/groups/196609074177580/ bo akurat są aktywni w mediach społecznościowych.
Dawid33 Napisano 17 Kwietnia 2020 Autor Napisano 17 Kwietnia 2020 Pisałem do nich w sprawie samego bębenka do Reel i właśnie widzę, że po pierwsze ciężko znaleźć w ogóle informacje gdzie należy pytać o takie rzeczy a po drugie odpisują tak szybko, że się chyba nie doczekam. Spróbuję popytać na fb.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.