wiruq Napisano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Witam. Zakupilem reduktor reborn i napinacz rebron na hak, mam korbe SUntor duro... Jaki powinienem kupic lancuch by pasowal do mojego zestawu ? zabatka korby 32 a reduktora 18 wszystko MTB z zalaczinku foto... prosze o rade !! z gory dzieki i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrJ Napisano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Po 1 - ORTOGRAFIA I SKŁADNIA DO JASNEJ NĘDZY! :glare: (pardon dla adminów, ale adrenalina mi skoczyła). Po 2: co to za różnicam, jaki łańychc do SS? Chyba wszystko jedno czy będzie do napędów 6- czy 8-trzędowych, bo i tak jest jeden blat, byle tylko napinacz go obsłużył. Może tradycyjnie, czyli dobra wytrzymałość za niewielką kasę - czyli SRAMy PC-38 lub 48. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tichy Napisano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Po 2: co to za różnicam, jaki łańychc do SS? Różnicam jest. Są specjalne łańcuchy do singli (np. KMC K810), te które proponujesz mają różne fintlifuszki ułatwiające zmianę biegów. Afaik PC-38 jest za miękki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiruq Napisano 6 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 no sorka ale mi się spieszylo.. a jak bym kupil np jakis KMC i go skorcil to bedzie dobrze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gavron Napisano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Będzie ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.