kindeb4l Napisano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2020 Cześć, jestem tu nowy. Posiadam rower w tzw. stanie agonalnym i pewnie jest nic nie warty, jednak chciałbym się dowiedzieć jakiej on jest firmy, skąd pochodzi, po prostu coś o nim. Niestety w google nie mogę nic nic znaleźć. Z góry dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2020 Zezłomuj zanim kogoś podkusi na to wsiąść i jeździć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindeb4l Napisano 13 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2020 Taki jest plan, ale tak jak napisałem chodzi mi o firmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Raczej ciężko będzie to ustalić. Typowy giełdowo-marketowy rower. Naklejki pewnie szły w 50 wariantach na tą samą ramę - zresztą widać, że to zwykłe tanie nalepki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Zemsta chrzestnego xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindeb4l Napisano 14 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Firma chyba jakaś tam jest bo niby robią jakieś dobre rowery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindeb4l Napisano 16 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2020 Może ktoś coś wie po tym obrazku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marvelo Napisano 16 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2020 https://www.diytrade.com/china/manufacturer/529494/main/Guangzhou_Peerless_Bicycles_Co_Ltd.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdiRider Napisano 17 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2020 Hej, jest to zwykły rower marketowy, nie markowy, no name. Nie warto tracić czasu na cokolwiek związanego z tym rowerem. Jak napisałeś jesteś nowy więc posłuchaj starych, tarczufki i uginacz z tyłu nie zrobi z niego roweru dh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi