SKYLEX Napisano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2020 Mam rockshox'a lyrik rc2dh ale na sprężynę, wiem że ludzie przerabiali totemy na powietrze, ale czy lyrika też się da ? Moje drugie pytanie to czy nowsze shafty air pasowałyby do starszego lyrika, ponieważ ciężko dostać taki tłok z tamtej epoki ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arekhs Napisano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2020 Nowsze nie będą działać, musisz kupić sprężynę do starego lyrika. Mam na sprzedaż sprężynę Dual Position Air, pisz PW jak jesteś zainteresowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKYLEX Napisano 11 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2020 Na 160mm przy 26 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arekhs Napisano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2020 niestety na 140/180mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galvatron Napisano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2020 Konwersja ze sprężyny metalowej na powietrzną może się nie udać jeśli metalowa porysowała wnętrze goleni. W takim wypadku sprężyna powietrzna nie uszczelni się i będzie przeciekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi