Debiec90 Napisano 10 Kwietnia 2020 Napisano 10 Kwietnia 2020 Witam chciałbym wymienić płyn w hamulcach Tektro Auriga lecz nie wiem jak się za to zabrać oglądając filmy widzę że inne klamki maja pokrywę którą się ściąga i dolewa płynu przy naciskaniu klamki pozbywa się starego po przez zacisk hamulca, ale moje klamki mają tylko śrubkę którą mogę odkręcić, nie ściąga się żadna pokrywa, prosił bym o pomoc, przeglądałem poradnik na forum który jest udostępniony lecz nie wyświetlają mi się zdjęcia. Cytuj
Debiec90 Napisano 10 Kwietnia 2020 Autor Napisano 10 Kwietnia 2020 Godzinę temu, KSikorski napisał: Widziałem ten filmik i się zastanawiałem czy to odpowietrzanie czy wymiana płynu? Jeśli wymiana to wielkie dzięki po świętach biorę się za to. Cytuj
KSikorski Napisano 10 Kwietnia 2020 Napisano 10 Kwietnia 2020 Wymiana płynu od odpowietrzania różni się tym że przepychasz więcej świeżego płynu ;-) 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi