wolfik76 Napisano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2020 Witam Muszę odkupić koledze Dźwignię plastikową do rolki magnetycznej (dolna - docisk opony) Tacx T1439.22" może ktoś z Was ma na stanie, większość sklepów i serwisów w Polsce sprawdzona i niestety nie mająe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shiler Napisano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2020 Jak nie znajdziesz jej to możesz za miast niej dać kawałek płaskownika stalowego z dziurą . Mi jak pękła to tak zrobiłem. Może nie jest za estetyczne ale działa Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolfik76 Napisano 9 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2020 wiem, tylko, że trenaż ten jest pożyczony i nie chciałbym oddawać go w takim stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi