chudzinki Napisano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2020 Każdy głos się liczy . https://secure.avaaz.org/pl/community_petitions/ministerstwo_srodowiska_zadamy_cofniecia_zakazu_wstepu_do_lasu/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blueforce Napisano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2020 Więcej zyskasz, jak namówisz znajomych do przemyślenia na kogo oddadzą głos w wyborach prezydenckich. Na takie petycje to szkoda mi zmarnować jedno z miliona kliknięć mojej myszki. Milion podpisów poszedł do niszczarki tak o. A jak chcesz się szczerzyc jak głupi do sera na widok rosnących liczb, do wrzuć to do 60. stronowego tematu o robieniu bimbru. uciekaniu przed policją i nieśmiesznymi memami( [Koronawirus] Zakaz wychodzenia z domu a jazda na rowerze). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxCava Napisano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2020 5 minut temu, Blueforce napisał: Więcej zyskasz, jak namówisz znajomych do przemyślenia na kogo oddadzą głos w wyborach prezydenckich. i kolejnych po nich... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoloTM Napisano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2020 Jak wyżej. Czas wykopać nieodpowiedzialnego ministra podkrążone oczko i jego szefa Morawieckiego + Naczelnika. Cała ta kwarantanna to kpina. Petycję zawsze można podpisac I.. zagłosować na tych, którzy nie zakazaliby wejścia do lasów ani nie zrobiliby pseudo kwarantanny. /edit Podpisałem i na koniec chamówa - podpisz 1 kliknięciem protest przeciwko wyborom korespondencyjnym w maju. Kliknięcie to nawet tak blisko, że z rozpędu można kliknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2020 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia:- pkt 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu- podobny temat już istnieje- narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności.Zasady pisania na forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.