Rowerowyszaj.pl Napisano 5 Kwietnia 2020 Napisano 5 Kwietnia 2020 Hej, Przychodze do was z zapytaniem. A mianowicie, posiadam suport SM-BB52 pod oś zintgrowaną, czy jest jakaś możliowść aby go odkrecić bez specialnego klucza? W tym trudnym okresie cieżko jest dostać taki klucz, a jak już ktoś ma na sprzedaż to wysyłka za okolo 3 tygodnie. Cytuj
Mihau_ Napisano 5 Kwietnia 2020 Napisano 5 Kwietnia 2020 Nigdy nie miałem dedykowanego klucza. Zawsze jakąś żabką/francuskim albo czymś w tym stylu. Trochę się porysuje ale who cares Cytuj
Blueforce Napisano 5 Kwietnia 2020 Napisano 5 Kwietnia 2020 Z ang. forum zalecają pasek skórzany pod klucz do rur/ żabkę, uważaj ze sciskaniem, by nie zrobic z niego owalu Cytuj
MikeSkywalker Napisano 5 Kwietnia 2020 Napisano 5 Kwietnia 2020 18 minut temu, Rowerowyszaj.pl napisał: a jak już ktoś ma na sprzedaż to wysyłka za okolo 3 tygodnie. Coś ciężko mi w to uwierzyć. Klucz do HTII jest na tyle popularny że praktycznie każdy sklep ma go w ofercie. A trochę rzeczy zamawiałem ostatnio wysyłkowo i jak pojawia się 1-2 dni zwłoki w wysyłce to maksimum. Od siebie polecę nasadowy (jeśli posiadasz grzechotkę) - dużo wygodniejszy w obsłudze. Cytuj
Rowerowyszaj.pl Napisano 6 Kwietnia 2020 Autor Napisano 6 Kwietnia 2020 15 godzin temu, Mihau_ napisał: Nigdy nie miałem dedykowanego klucza. Zawsze jakąś żabką/francuskim albo czymś w tym stylu. Trochę się porysuje ale who cares Francuza akurat takiego dużego niemam, ale sprobuje żabką. Dzięki Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi