barecki Napisano 5 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2020 Hej, proszę pomóżcie - jak w tym konkretnym modelu odblokować szyny z tego szaro-czarnego modułu, który jest montowany do ramy pod siedzieniem roweru. Szyny cały czas siedzą, zielone pypciki wystają, a ja nie widzę, żadnego przycisku demontażu pozdrawiam Bartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 5 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2020 Kurfa naprawdę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxCava Napisano 5 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2020 Mam to średnio raz w tygodniu. Sam robię instrukcje, wdrażam nowe produkty - możesz zrobić godziny filmików, owinąć instrukcją produkt i tak znajdzie się ktoś kto nie skuma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barecki Napisano 5 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2020 Naprawdę! Ten niby przycisk to lipa po prostu! Oglądałem film wiele razy. Naciskałem milion razy i nie działa, więc dlatego pytam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 5 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2020 No to u ciebie nie działa a powinien, na odległość nie pomożemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.