miraska Napisano 5 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2020 Witam. Z góry przepraszam za brak doświadczenia. Kupiłem zestaw 48V 100W i baterię jak w temacie. Przez tydzień wszystko było ok. Po drugim ładowaniu padła ładowarka. Kupiłem drugą i ...po kolejnym ładowaniu padło chyba zabezpieczenie baterii bo nawet kontrolka włącznika przestała świecić. Jaki moduł i gdzie można dostać. Sprzedawca ( Allegro ) oczywiście niema pojęcie. Fotki w zalączeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaGiant Napisano 5 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2020 (edytowane) Proponuję zajrzeć , zapytać na forum Arbiter - https://forum.arbiter.pl/ A cały problem to dowód że nie należy kupować byle czego byle gdzie . Edytowane 5 Kwietnia 2020 przez WaGiant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miraska Napisano 5 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2020 No dzięki za wyczerpującą odpowiedź. Ty penie kupujesz tylko sprawdzone produkty w ...biedronce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 5 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2020 Może kupuje w Lidlu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prekompilator Napisano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2020 15 godzin temu, miraska napisał: No dzięki za wyczerpującą odpowiedź. Ty penie kupujesz tylko sprawdzone produkty w ...biedronce. Może i kupuje. A jak ma wątpliwości, to pyta o opinie PRZED zakupem. Ja przed kupnem swojego zestawu trochę poczytałem opinii, zorientowałem się, jak wygląda procedura gwarancyjna itp. I nie - nie zamierzam tu nic reklamować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi