christophorus1 Napisano 4 Kwietnia 2020 Napisano 4 Kwietnia 2020 Cześć! Poszukuję stalowej ramy cr-mo, bądź frameset'u ze sztywnym widelcem także stalowym pod koła 29 cali w rozmiarze 16,5-17,5 ". Rama bez kosmicznych technologii z mocowaniem hamulców tarczowych. Najlepiej z prostą główką 1 1/8" oraz hakami pod qr 9mm. Dobrze, by miała otwory montażowe pod błotniki, bagażnik, itp. Może ktoś ma coś ciekawego? Cytuj
Roballinho Napisano 6 Kwietnia 2020 Napisano 6 Kwietnia 2020 Jaki masz budżet? Mam Inbreda 16" z widelcem Salsa, który w dużym stopniu spełnia wszystkie Twoje wymogi, Czasem zastanawiam się nad sprzedażą framesetu, bo mam drugi rower o podobnej charakterystyce. Dużego ciśnienia nie mam, tym bardziej, że do pewnych rzeczy się przywiązuję i trudno mi się potem z nimi rozstać, ale gdyby oferta była satysfakcjonująca, to mógłbym ją rozważyć. Cytuj
christophorus1 Napisano 6 Kwietnia 2020 Autor Napisano 6 Kwietnia 2020 Szukam na wzrost 173. Budżet to koło 1000 z hakiem, a jeśli nic nie znajdę to pewnie zastanowię się nad frameset-em od Genesis za 2 tys. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi