Gość Napisano 4 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2020 Na fejsie ktoś wrzucił linki do Allegro. Są oferowane klocki hamulcowe ze światłem stop. 1 dioda zasilana baterią LR41, koszt ok. 22 zł, są też tańsze. Dla mnie tylko ciekawostka z cyklu czego to Chińczycy nie wymyślą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 4 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2020 Poczekam jak bedą do tarczówek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 4 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2020 To światełko to jak na moje oko zaraz zajdzie brudem, pyłem, a i tak jest w takim miejscu, że je opona zasłania. Lepszą opcją już jest lampka z akcelerometrem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 4 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2020 To wcale nie jest takie nowe. Na serwisie pracowałem ponad 2 lata temu i miałem z nimi styczność. Wymieniałem je na zwykłe - oczywiście diody nie działały, podobno od dawna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2020 W sumie fajne, pytanie czy dobrze hamują . I czy są do szczękowych-szosowych. Ma ktoś może link do naszego Allegro z wysyłką z PL ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.