Radoslaw85 Napisano 4 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2020 witam Znalazłem tutaj takie ciekawy ustrojstwo: wchodze sobie do magazynku wujaszka google i patrzę szukam...i wujaszek najtańsze ustrojstwo miał za 750 zł....szczęka mi opadła - kawałek plastiku i 750 zł...'' nie wydam tyle tylko aby pojeździc na tym do konca zakazu... zatem szukac dobrej duszy ktora moglaby pozyczyć. PS - jestem Ze Świętochłowic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 4 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2020 Gdzie leży problem w kupnie najprostszego trenażera za 400? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radoslaw85 Napisano 4 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2020 400. tu leży problem, jakbym miał z tego korzystać ciągle to nie byłoby klopotu, jednak nie chce kupować czegos na 1 lub 2 mieiace, zwlaszcza ze miejsca w mieszkaniu i tak nie mam. wiec mozna rzecz ze 400 i miejsce jest problemem i wolalbym pozyczyc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxCava Napisano 4 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2020 Sądzisz, że pożyczenie na 1-2 miesiące wyjdzie taniej niż zakup nowego dla siebie i potem odsprzedaż ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 4 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2020 Albo że ktokolwiek pożyczy trenażer w takim okresie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 4 Kwietnia 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2020 Normalnie najprostszą opcją byłoby kupno używki na OLX całego zestawu (bo oprócz trenażera przydaje się też specjalna opona, mata, podstawka pod koło, ewentualnie ANT+ do kompa) i sprzedanie z niewielką stratą za jakiś czas. Natomiast nie orientuję się jak teraz wygląda rynek, na pewno ceny poszły w górę nawet za używki, więc musiałbyś sprawdzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 4 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2020 W największych sklepach w UK sprzedaż trenażerów skoczyła o prawie 4000%, w Polsce też już niewiele ciekawych rzeczy można kupić (najtańszych trenażerów smart praktycznie nie ma), nie wiadomo kiedy będzie sobie można bez stresu wyjechać a Ty chcesz, żeby Ci ktoś trenażer pożyczył, i to pewnie nieodpłatnie. Już pomijam, że trenażer rolkowy do użytku domowego to ogólnie lipa w porównaniu do standardowego czy direct 16 minut temu, TheJW napisał: To jakaś krucjata? Tamto forum słabo się kręci? Zamykanie tematów, usuwanie postów, edycja postów, kółeczko wzajemnej adoracji. W skrócie rozpowszechniająca się cenzura https://www.olx.pl/oferta/rower-treningowy-CID767-IDE5877.html#7dbd3730c6https://www.olx.pl/oferta/rower-treningowy-CID767-IDE5877.html#7dbd3730c6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.