Radoslaw85 Napisano 3 Kwietnia 2020 Napisano 3 Kwietnia 2020 cześć, szukałem sposobu na sprawne czyszczenie części rowerowych, zauważyłem i ż bohater z tytułu korzysta z parownicy, odwiedziłem więc strone karchera - bo zauważyłem gdzies logo na filmikach ale nie widziałem niczego co miałoby taką "zgrabną" rączkę dla drobnych i małych części. jak ktoś wie to prośba o podanie modelu.
TheJW Napisano 3 Kwietnia 2020 Napisano 3 Kwietnia 2020 Nie oglądamy tego gwiazdora, musisz wrzucić screena.
SoloTM Napisano 3 Kwietnia 2020 Napisano 3 Kwietnia 2020 Gdyby użył sznurowadeł maczanych w łzach dzieci z Nairobi to też byś szukał ? Myślę, że gdyby parownica wydzielała jeszcze kolorowe mgiełki i robiła "poof" nieco dramatyczniej to efekt byłby jeszcze lepszy. Benzyna ekstrakcyjna, pędzelek, kuweta ( tam gdzie można, tam gdzie nie można to możesz izopropanol ) + woda z płynem na ramę. ( możesz użyć szmatki )
MikeSkywalker Napisano 3 Kwietnia 2020 Napisano 3 Kwietnia 2020 Świetnym gadżetem jest myjka ultradźwiękowa - piszę że gadżetem bo da się bez tego żyć, ale bardzo ułatwia pracę w warsztacie... czy laboratorium I wszelkie drobne części można w niej czyścić.
zbylu15 Napisano 4 Maja 2020 Napisano 4 Maja 2020 Hardkor środek firmy rrcustoms. Przemywaez pędzlem spłukujesz wodą i gotowe zmywa nawet smar bez szorowania.
SoloTM Napisano 4 Maja 2020 Napisano 4 Maja 2020 Domol do rur - 1 litr około 6 pln to jest to samo. Bardzo silna zasada, skórę na palcach rozpuszcza. https://www.rossmann.pl/Produkt/Srodki-do-kuchni/domol-udrazniacz-w-zelu-1-l,179765,8776 ale hardkor rr customs brzmi fajniej i za to płacisz
Gharalion Napisano 4 Maja 2020 Napisano 4 Maja 2020 Karcher SC4 - model dokładnie widać na filmiku o przygotowaniu roweru do sprzedaży. Fajne urządzonko, nie tylko do tematów okołorowerych - mega dużo zastosowań w domu.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.