Renatka213 Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Witam. Chcę kupić sobie rowerek ale nowoczesne nie za bardzo mi się podobają (budżet też nie jest za wysoki). Znalazłam dwa moim zdaniem piękne https://www.olx.pl/oferta/kross-rower-damski-miejski-21-shimano-nexus-CID767-IDEjFBD.html https://www.olx.pl/oferta/rower-batavus-miejski-CID767-IDDtwoQ.html Wiem że to dwa różne modele ale co zrobić mam jak takie chce Czy może mi ktoś doradzić czy takimi antykami jestem w stanie pojeździć po ulicach i lasach? W lesie nie będzie to jazda na przełaj ale po ścieżkach i dróżkach utwardzonych. Dziękuję z góry jak "mało który'". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radko10 Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Pierwszy jest bezkonkurencyjny. Problemem może być stan ramy i przerzutki. Bez oględzin osobistych ciężko ocenić. Cena czyni cuda. Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaGiant Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Ja poradziłbym coś innego . Idź , jedź do jakiegoś warsztatu rowerowego ( jak to wszystko się skończy ) . Tam czasem mają na sprzedaż różne ,, rupiecie " . Usiądziesz , przejedziesz się i no i będziesz miała pewność że rower jest gotowy do jazdy . Teoretycznie . Kupno przez neta odradzam . Rowery mają rozmiary , jak buty - trzeba przymierzyć . Kross z linka jest ok . Do miasta będzie dobry , poza .... no da radę ale las to nie jest jego żywioł . Cena dobra , o ile wszystko działa . Ten rower ma ,,torpedo" czyli żeby zahamować trzeba pokręcić pedałami do tyłu . Rozmiar L , czyli dość duży rower . Ten Bath.... to stary rower , obawiałbym się o stan napędu . Zresztą nie wiemy w ogóle jaki tam jest napęd . Cena rewelacyjna nie jest . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renatka213 Napisano 3 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Dziękuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi