Radoslaw85 Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Witam, na jednym z filmików z YT widziałem klucz do szprych o długości 15 cm około, i miał 6 różnych otworów na szprychy. Pytam tutaj bo przeszukałem wiekszość Allegro czy znanych sklepów i nie widziałem nigdzie, Jak ktoś ma taki klucz w posiadaniu i kupił go gdzieś w Polsce to proszę o pomoc w jego zdobyciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Gdybyś wkleił tu ten film, to byłoby łatwiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 To? Bo to do motocykli. A to ponoć do roweru. Wpisz sobie, klucz do szprych w grafikę i szukaj jak biały człowiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radoslaw85 Napisano 3 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 (edytowane) tak własnie zrobiłem zanim napisałem, klucz był używany na rowerze, i miał długość około 15 cm i miał końcówki jak ten z 1szego zdjęcia. nic, idę szukac tego filmiku. //EDIT najbliższe co znalazłem to ten klucz:https://www.ceneo.pl/31594160#tab=spec filmiku nie znalazłem niestety. Edytowane 3 Kwietnia 2020 przez Radoslaw85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxCava Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Pisz do szełbejka, on używał: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Tak z ciekawosci zapytam, po co ci taki kombajn? Jak masz zamiar cos wiecej robic przy kolach, to zdecydowanie lepsze sa klucze cztero-stronne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radoslaw85 Napisano 3 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 generalnie mam już 2 kluczyki maleńkie do szprych, ale sa dość niewygodnie, dlatego szukam czegoś wygodnego z długa rączką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 @Radoslaw85 i to też miałem wklejać co edytowałeś... Zmierz sobie jakie masz najczęściej używane nyple i do nich kup dedykowany, np. z Uniora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Do stalowych nypli i niezbyt wysokich naciagow, takie klucze moze i wystarcza ale juz w kole szosowym z alu nyplami, mozna sporo krwi sobie napsuc, nie wspominajac o nyplach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radoslaw85 Napisano 3 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 dlatego myslę o lepszych kluczach z dłuższą rączką, znalazłem model 3,2 3,4 - dwustronny, mam nadzieje ze wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Tu nie chodzi o krotsza, dluzsza raczke. To nie sa klucze do powazniejszej zabawy z kolami. Jak chcesz miec porzadny klucz do nypli, to cos w tym stylu lub cos bardziej buzetowego w ten desen, gdzie nypel lapany lest z czterech stron, a sam klucz jest precyzyjnie wykonany z odpowiedniego stopu metalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twojastara Napisano 31 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2020 imo klucze z długą rączka wymyślono tylko ze względu na koła z gęstym "uszprychowieniem" (obręcze 48h czy po prostu małe kółko 16" z gęsto upakowanymi nyplami); Jeśli szukasz "one tool to true it all" to bezapelacyjnym zwycięzcą jest żółty Spokey, zrobiłem nim setki kół a wciąż jest w doskonałej kondycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi