Diablo_94 Napisano 30 Marca 2020 Napisano 30 Marca 2020 Witam. Czy na forum są jakieś osoby, które są posiadaczem przełaja bądź gravela marki Rose ? Bardzo mi się podobają te rowery pod kątem osprzętu i jestem ciekaw Waszych opinii i wrażeń z jazdy i użytkowania. Ogólnie szykowałem się aby kupić sobie gravelka ale wyprzedały się egzemplarze na stronie Rose a obecna nowa kolekcja zawiera wyłącznie rowery z ramą karbonową a ja szukam ramy aluminiowej by zaoszczędzić na zakupie Pozdro. Cytuj
Akossik Napisano 5 Kwietnia 2020 Napisano 5 Kwietnia 2020 Ja się czaiłem (tzn. odkładałem $) na pomarańczowy pro cross na 105, ale zniknęły niestety ze strony. Cytuj
Diablo_94 Napisano 5 Kwietnia 2020 Autor Napisano 5 Kwietnia 2020 Witaj w klubie bo ja tak samo w tej cenie z tak super osprzętem nie ma żadnego innego gravela Cytuj
Akossik Napisano 5 Kwietnia 2020 Napisano 5 Kwietnia 2020 Póki co się nie załamuję, może jeszcze się pojawią Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi