ropa67 Napisano 29 Marca 2020 Napisano 29 Marca 2020 Witam. Kupiłem jakiś czasu temu przerzutkę shimano Zee. Sprzedający twierdził, ze jest to wersja fr. Niestety mam problem z jej kompatybilnością nawet z kaseta 36T. Na haku nie widzę, żeby było coś wygrawerowane. Czy może ktoś upewnić, która to wersja jednak?
Mod Team bogus Napisano 29 Marca 2020 Mod Team Napisano 29 Marca 2020 Na wózku powinien być wybity model przerzutki i długość wózka.
ropa67 Napisano 30 Marca 2020 Autor Napisano 30 Marca 2020 Niestety brak na wózki wbitego modelu. Jedynie napis shimano japan
Lawstorant Napisano 30 Marca 2020 Napisano 30 Marca 2020 Ja na Deore mam na pantografie od strony koła, ale długość wózka jest na samym wózku.
Mod Team bogus Napisano 30 Marca 2020 Mod Team Napisano 30 Marca 2020 Sprawdź od wewnętrznej strony koła - musisz patrzeć przez szprychy. Nie spotkałem się, żeby nie było oznaczenia na wózku, ewentualnie może być na tyle zabrudzone, że go nie widać.
ropa67 Napisano 31 Marca 2020 Autor Napisano 31 Marca 2020 Ściągnę dzisiaj przerzutkę i sprawdzę dokładnie. Z tego co wyczytałem, to jeśli była by to wersja DH, to na haku powinno to być wygrawerowane. Tutaj tego brak a wózki w obu wersjach są takie same.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.