ZX_agent Napisano 27 Marca 2020 Udostępnij Napisano 27 Marca 2020 Siema Przypadkowo uszkodziłem sprężynkę w jednej z uszczelek do mojego foxa 40. Nigdzie nie mogłem jej znaleźć. Udało mi się znaleźć sprezynke santour'a ale na 36mm. Mam pytanie czy przez to opór wzrośnie jakoś bardzo? Chyba że ktoś z Was wie gdzie mogę kupić taką sprężynkę na 40mm. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BMXdoPieca Napisano 27 Marca 2020 Udostępnij Napisano 27 Marca 2020 Poszukaj na 38mm, miałem foxa 40 rc2 2006 i pasowało bez większego oporu od bombera 58 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Odezwij się do firm co naprawiają fox-y. Na pewno mają sprężynki z używanych uszczelek i myślę że dadzą ci za darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi