Gość Michał Napisano 26 Marca 2020 Napisano 26 Marca 2020 Witam Przymierzam się do wymianu roweru na nowy a,że nie jestem specjalistą chciałem zasięgnąć waszej rady. Jeżdżę kilka razy do roku na dłuzsze 2/3 dniowe wypady i weekendowo dla relaksu . Rozważam kupno KROS trans 11 lub kellys carson 90 282020 Macie jakieś doświadczenia ?opinie? lub ewentualnie jakaś inną ciekawą propozycje? zależy mina tym żeby rower był wytrzymały i z dobrym osprzętem.
Sk27 Napisano 26 Marca 2020 Napisano 26 Marca 2020 Gdybyś mógł podać swój budżet, nawierzchnia po jakiej jeździsz, dystans w kilometrach to łatwiej będzie doradzić. Z tych wybrałbym Krossa ze względu na znacznie lepszy amortyzator i korbę.
Pytanie
Gość Michał
Witam
Przymierzam się do wymianu roweru na nowy a,że nie jestem specjalistą chciałem zasięgnąć waszej rady.
Jeżdżę kilka razy do roku na dłuzsze 2/3 dniowe wypady i weekendowo dla relaksu .
Rozważam kupno KROS trans 11 lub kellys carson 90 282020
Macie jakieś doświadczenia ?opinie? lub ewentualnie jakaś inną ciekawą propozycje?
zależy mina tym żeby rower był wytrzymały i z dobrym osprzętem.
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.