remover Napisano 20 Października 2022 Udostępnij Napisano 20 Października 2022 Złe się wyraziłem, nie "niższe serii", tylko "oddzielna linia produktów". Ona zawiera manetki/przerzutki/kasety do napędów od 7x do 11x i jest kompatybilna z Shimano. Druga linia - Advent i jeszcze coś tam z Shimano nie kompatybilne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alsew Napisano 20 Października 2022 Udostępnij Napisano 20 Października 2022 (edytowane) Kona Fire Mountain dojechał😁Ja chyba jednak zostanę przy 2x10 więc gdyby ktoś chciał spróbować Adventa to najchętniej sprzedał bym cały napęd jednej osobie. Nie mam zamiaru tego testować ani na tym jeździć wiec napęd będzie zupełnie nowy. Kontakt na priv. Edytowane 20 Października 2022 przez Alsew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 31 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2022 Czy ktoś używał Advent 9sp z klasyczną kasetą np. Shimano 11-34? Musze popatrzyć do jakich rowerów to montują ale np. Deore M5100 n8e dogaduje się z mniejszymi kasetami stąd te wątpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi