Gość Daniel Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 Dzień dobry. Zamówiłem nowy rower, dzisiaj przyjechał do sklepu stacjonarnego, ale z małym ubytkiem lakieru na ramie. Sprzedawca zaproponował, że dorzuci pedały o wartości ok. 120zł. Pytanie do was czy jest to adekwatne wynagrodzenie za takie uszkodzenie? Czy powinienem targować się jeszcze o jakąś zniżkę? Cena roweru: 4200zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quell Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 Ogólnie,to pytanie musisz zadać sam sobie,bo odprysków będzie (niekoniecznie w tym miejscu) będzie więcej jeżeli rower będzie użytkowany w terenie. Ja być może poszedłbym na taki deal,mam dostęp do lakierów i coś by się ogarnęło,ktoś inny niekoniecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
some1 Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 Ani nie jest to w miejscu, które widać podczas jazdy, ani nie rzuca się w oczy bardziej niż odrobina błota. Ja bym się w ogóle nie przejmował skoro dostajesz rekompensatę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Gość Daniel
Dzień dobry.
Zamówiłem nowy rower, dzisiaj przyjechał do sklepu stacjonarnego, ale z małym ubytkiem lakieru na ramie.
Sprzedawca zaproponował, że dorzuci pedały o wartości ok. 120zł.
Pytanie do was czy jest to adekwatne wynagrodzenie za takie uszkodzenie? Czy powinienem targować się jeszcze o jakąś zniżkę?
Cena roweru: 4200zł
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.