dankams2 Napisano 21 Marca 2020 Udostępnij Napisano 21 Marca 2020 Witam Na sprzedaż On-one Bootziper 29cali rozmiar M. Złożony raptem dwa miesiące temu. Niestety koncepcja używania go jako holownika dla dziecięcego roweru upadła po pierwszych 2 próbach. W jego miejsce wolałbym złożyć coś typowo szosowego a nie mam miejsca na kolejny rower. Na pokładzie: kierownica on-one og v2, gripy esi extra chunky, hamulce hydrauliczne mt-500 Shimano, korba i manetka sram nx, przerzutka sram apex z kółeczkami od force z łożyskami a nie ślizgowe badziewie, kaseta sram xd-1150 10-42, ( kaseta i przerzutka pochodzą z mojego wczśniejszego roweru i mają na koncie 1 sezon ), koła boost spacailized roval 29mm wewnętrznie, opony spec 2,3 cala Purgatory na przód i Groundcontrol tył. Opony w wersji 2bliss czyli specowe tubeless ready. Sztyca Carbon siodło San Marco. ( na zdjęciach Brooks ale nie jest w cenie roweru, mogę ew sprzedać za dopłatą ) Jeszcze nie przerobione wiec dętki w komplecie Podobna konfiguracja ale ze zdecydowanie słabszymi hamulcami, gorszymi kołami, oponami, kasetą, gripami i sztycą jest na stronie https://www.planetx.co.uk/i/q/CBOOBZ29FBAP1/on-one-bootzipper-29er-sram-apex-1-mountain-bike Moja cena 2900 zł - transport do dogadania możliwy dowóz na terenie północnej polski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dankams2 Napisano 6 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2020 Aktualizacja in+ Brooks zostaje i jak ktoś będzie chętny to przerobię na tubeless. No i dla podkręcenia oferty jeszcze cena 200zł w dół czyli 2700 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dankams2 Napisano 6 Maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 6 Maja 2020 Kolejna aktualizacja Koła przerobione na tubeless a rower 400g lżejszy w newralgicznym miejscu czyli po obwodzie obręczy ;). Siodełko jednak Selle Royal a rower dzięki temu o kolejne 200g lżejszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrnobody Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 witam!! jeszcze aktualne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fatchris Napisano 12 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2020 Cześć, jestem zainteresowany. Proszę o kontakt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 14 Lutego 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Lutego 2022 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.