Mily1988 Napisano 17 Marca 2020 Udostępnij Napisano 17 Marca 2020 Witam, wiem że temat głośnej piasty był już poruszany jednak piszę ponieważ chodzi mi o mój konkretny przypadek. Na chwilę obecną posiadam piastę AXIS SPORT DISC i chce ją wymienić na coś co rozpędzi piesze towarzystwo ze ścieżki rowerowej. Parametry piasty które muszą się zgadzać to: Ilość otworów: 28 Mocowanie: 12x142mm (taką mam obecną i tu też prośba o poradę czy nowa musi mieć takie same parametry) Mocowanie tarczy: 6śr (center lock też wchodzi w gre - adapter powinien załatwić sprawę) Kaseta shimano 105 11rz Wielka prośba o poradę która z piast będzie kompatybilna z tymi parametrami. Mowa o sprzęcie do max 1000zł. Czy DT SWISS 240s ROAD byłaby kompatybilna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 17 Marca 2020 Udostępnij Napisano 17 Marca 2020 DT Swiss wcale nie są takie głośne. HOPE, Chris King - te są głośne. Tune chyba też. O DT powiedziałbym wręcz, że są ciche, chociaż to pojęcie względne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mily1988 Napisano 17 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 17 Marca 2020 Na Chris-a mnie nie stać A z tego co się dowiedziałem to HOPE nie robi nic pod kasete szosową a miałem w planach PRO 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.