toski Napisano 15 Marca 2020 Udostępnij Napisano 15 Marca 2020 witam. Być może ktoś spotkał z się z podobnym problemem. używam licznika SIGMA BC 14.16 STS do jazdy MTB. W telefonie na Androidzie mam apkę Sigma Link i wszystko działało bardzo dobrze do czasu kiedy musiałem zresetować tel. Zrobiłem ustawienia fabryczne. Zalogowałem się od nowa na Sigma Link i okazało się ze nie mam żadnych aktywności od sierpnia 2019. Są wszystkie wcześniejsze. W sierpniu zmieniłem licznik na ten sam model (powodem było zalanie) i niestety nie ma żadnych danych z nowego licznika. W piątek zrobiłem mała trasę i zapisałem ją bez problemu ale to wszystko. Nadmienie tylko ze w liczniku w "sumach" wszystko jest. czas, dsytans i przewyższenia. POMOCY, KTOŚ COŚ WIE? teoretycznie skoro są starsze dane to te nowsze tez powinny być gdzies na serwerze. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.