Skocz do zawartości
  • 0

Rower górski - tyle opcji co wybrać?

Gość Rarog

Pytanie

Gość Rarog

Witam wszystkich,

Jakiś czas temu zakup roweru chyba nie był tak trudny. Teraz mimo wiedzy że przyjemność sprawiają mi głownie ścieżki po lasach również te bardziej wyboiste, kompletnie nie mam pojęcia co powinienem kupić. Rowerów górskich namnożyło się tyle typów że kompletnie nie potrafię określić który zaspokoi moje oczekiwania w pełni a nie będzie zbędną rozpustą. Oczywiście podobają mi się "Fulle" uważam że to trochę rozwój technologi i komfort, ale czy ja (gość który od jakiegoś czasu siedzi albo przed kompem albo w samochodzie) to wykorzystam? Czy warto jest wydać więcej?
Jeżeli ktoś mógłby zwrócić moja uwagę na konkretne rzeczy będę bardzo wdzięczny. Oczywiści przeszukiwałem już YT ale zazwyczaj wybór jest pomiędzy kompletnie różnymi sprzętami (rower krosowy czy górski) a to nie do końca mój problem.

Z góry dzięki! :)

1 odpowiedź na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Gość 3xtak

Setki komentarzy, postów i wskazówek tu na forum, innych w sieci też: jaki model do jakiej kwoty i przy jakim przeznaczeniu. Wystarczy chcieć odszukać i przeczytać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...