Skocz do zawartości

[Pedały] Jakie wybrać?

Kacpe2403

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć, przemierzam się do zakupu Rose the Bruce 1 i zastanawiam się jakie pedały wybrać. Wstępnie wybrałem NS Nylon, ale nigdy wcześniej nie składałem rowerów i zacząłem się zastanawiać czy te pedały w ogóle da się zamontować w tym rowerze. Może polecicie jakieś inne? Dodam jeszcze, że chciałbym nim głównie jeździć street.

Napisano

..warto dopasować wielkość platformy do rozmiaru buta w których jeździsz. Rower wskazuje do czego to ,więc ..sugestia na szersze 

Napisano

@Sobek82 jak do dirtu to tylko maszyny, kulki padną po kilku twardszych lądowaniach. Mam wersję pro, w połączeniu z dobra podeszwą trzymają super, co wbrew pozorom do dirtu jest raczej wadą jeśli kolega chce robić triki z nogami.

@Kemusi Spokojnie starczą na dużą stopę

3 godziny temu, Kacpe2403 napisał:

Wstępnie wybrałem NS Nylon

Wybór należy do ciebie ale nie bierz metalowych platform z pinami jeśli jeździsz bez nagolenników bo twoje piszczele umrą :x

Napisano

On się przymierza, na pewno jest dzieckiem, brakuje mu pedałów, dostanie rower na gwiazdkę, urodziny, chrzciny, komunię. Wybrał wstępnie najtańsze nYlony, kulki, maszyny, pies drapał, podałem pedał z alu na pinach wkręcanych, pro i podobnych w przedziale 135/220 jest już sporo. Gość nie oświecił niczym więcej, w ogóle nie wiadomo czy odpisze, po prostu wszedł, napisał "hej jestem żółty" poradzicie?

Pozdromordower

Napisano

Ale za to ja pewnie kupię zlinkowane platformy - dezajn mi się podoba!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...