Dukati Napisano 4 Marca 2020 Udostępnij Napisano 4 Marca 2020 Witam, Przymierzam się do składania pierwszych carbonowych kół i jakimś przypadkiem trafiłem na ową markę ,,Carbonal''. Obręcze wyglądają na porządne, 5 lat gwarancji plus jest napisane że jest możliwość unikalnego malowania specjalnie pod klienta. Po prostu to wszystko wydaje się zbyt piękne dlatego moje pytanie czy ktoś to kojarzy i może polecić ? link do obręczy :https://www.carbonal.com.cn/carbon-road-bike/carbon-road-bike-rims/rim-brake-clincher-rims/30mm-deep-700c-carbon-25mm-wide-road-rim-clincher-u-shape-tubeless-compatible-with-high-tg-resin-surface.html link do polskiej strony :https://pl.carbonalbike.com/700c-road-bike-25mm-wide-u-shape-30mm-deep-clincher-tubeless-ready-rim_p7.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 5 Marca 2020 Udostępnij Napisano 5 Marca 2020 Typowy chińczyk. ;) Połowę ofert z Aliexpress też znajdziesz na podobnych stronach, które zresztą wyglądają, jakby były robione z jednego szablonu. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 5 Marca 2020 Udostępnij Napisano 5 Marca 2020 Pierwszy post i od razu linki do sklepu...... jak to sie nazywa? SPAM? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 5 Marca 2020 Udostępnij Napisano 5 Marca 2020 Nieudolna sprzedaż pół pośrednia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Marca 2020 Udostępnij Napisano 5 Marca 2020 Carbonal? No to sobie nazwę oryginalną wymyślili. Dla mnie brzmi jak środek na rozwolnienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 5 Marca 2020 Udostępnij Napisano 5 Marca 2020 Carboanal byłby bardziej chwytliwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Marca 2020 Udostępnij Napisano 5 Marca 2020 A to dobre jest! Chociaż to bardziej pasowałoby do linii zabawek dla dorosłych w kolorze czarnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dukati Napisano 5 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 5 Marca 2020 32 minuty temu, 1415chris napisał: Pierwszy post i od razu linki do sklepu...... jak to sie nazywa? SPAM? Sorka, chciałem dać jakiś pogląd, zapamiętam na przyszłość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 5 Marca 2020 Udostępnij Napisano 5 Marca 2020 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia:- pkt 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu- podobny temat już istnieje- narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności.Zasady pisania na forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.