Mod Team sznib Napisano 1 Marca 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Marca 2020 Wczoraj zauważyłem małe rozcięcie z boku opony: Oplot pod spodem cały, tylko guma rozcięta. Podkleiłem i jakoś to trzyma. Można z tym bezpiecznie jeździć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kipcior Napisano 1 Marca 2020 Udostępnij Napisano 1 Marca 2020 Do sklepu po nową możesz zajechać. Na tym nie ma co oszczędzać, jak rozwalisz oponę w lesie to już do domu nie dojedziesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Marca 2020 Udostępnij Napisano 1 Marca 2020 Jakby faktycznie było uszkodzenie struktury to można by się bać. Tutaj na fotce to widać kawałek (mały) powłoki uszkodzony. Nie na takich ludzie jeżdżą kapciach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 1 Marca 2020 Udostępnij Napisano 1 Marca 2020 Ja na szosowych, gdzie cisnienie jest duzo wieksze, zszywalem i podklejalem oplot na bokach opony. W tym wypadku, jak oplot jest caly i jak udalo ci sie przykleic gumowy kawalek, to bym sie tym zupelnie nie przejmowal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 1 Marca 2020 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 1 Marca 2020 Ok, dzięki. Powiem ze mi trochę ulżyło, bo opona prawie nówka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilmozej Napisano 1 Marca 2020 Udostępnij Napisano 1 Marca 2020 Jeśli po napompowaniu nie zrobił się w tym miejscu guz to też bym się nie przejmował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.