Mod Team sznib Napisano 1 Marca 2020 Mod Team Napisano 1 Marca 2020 Wczoraj zauważyłem małe rozcięcie z boku opony: Oplot pod spodem cały, tylko guma rozcięta. Podkleiłem i jakoś to trzyma. Można z tym bezpiecznie jeździć?
kipcior Napisano 1 Marca 2020 Napisano 1 Marca 2020 Do sklepu po nową możesz zajechać. Na tym nie ma co oszczędzać, jak rozwalisz oponę w lesie to już do domu nie dojedziesz.
Gość Napisano 1 Marca 2020 Napisano 1 Marca 2020 Jakby faktycznie było uszkodzenie struktury to można by się bać. Tutaj na fotce to widać kawałek (mały) powłoki uszkodzony. Nie na takich ludzie jeżdżą kapciach.
1415chris Napisano 1 Marca 2020 Napisano 1 Marca 2020 Ja na szosowych, gdzie cisnienie jest duzo wieksze, zszywalem i podklejalem oplot na bokach opony. W tym wypadku, jak oplot jest caly i jak udalo ci sie przykleic gumowy kawalek, to bym sie tym zupelnie nie przejmowal.
Mod Team sznib Napisano 1 Marca 2020 Autor Mod Team Napisano 1 Marca 2020 Ok, dzięki. Powiem ze mi trochę ulżyło, bo opona prawie nówka.
kamilmozej Napisano 1 Marca 2020 Napisano 1 Marca 2020 Jeśli po napompowaniu nie zrobił się w tym miejscu guz to też bym się nie przejmował.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.