oesz Napisano 27 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2020 Witam, czy ma ktoś archiwalne katalogi od 2011 i starsze np. w formacie PDF lub wie skąd je można pobrać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 27 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2020 https://lmgtfy.com/?q=NS+bikes+2011+catalog A jeśli nie ogarniasz, to: https://issuu.com/bicistore/docs/ns_bikes_2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oesz Napisano 27 Lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 27 Lutego 2020 Dziękuję, że mnie obraziłeś. Link na issuu, który wkleiłeś nie prowadzi do oryginalnego katalogu NS tylko do katalogu sklepu suspensioncenter.ch i nie oddaje całej ofert NS w tamtym roku. Nie popisałeś się. A w Google szukałem, nie znalazłem katalogów i dlatego zadałem tutaj to pytanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 27 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2020 Jeśli nie znalazłeś w góglu, to liczysz na to, że ktoś wygrzebie go z piwnicy, zeskanuje i wrzuci na forum? Aż tak pomocni, to chyba nie jesteśmy... A obrażać cię nie chciałem. Uznałem, że jesteś kolejnym leniuszkiem oczekującym, że inni zrobią wszystko za niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oesz Napisano 27 Lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 27 Lutego 2020 Spoko. Liczę, że może ktoś ma na dysku, bo można je było kiedyś pobrać w formacie PDF z archiwalnych stron 7anny. Teraz już te linki nie działają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2020 2 godziny temu, oesz napisał: Dziękuję, że mnie obraziłeś. Link na issuu, który wkleiłeś nie prowadzi do oryginalnego katalogu NS tylko do katalogu sklepu suspensioncenter.ch i nie oddaje całej ofert NS w tamtym roku. Nie popisałeś się. A w Google szukałem, nie znalazłem katalogów i dlatego zadałem tutaj to pytanie. No pewnie, wszyscy czytają w Twoich myślach, a kolega powinien się wstydzić że raczył Ci pomóc. Niezły burak z tego @TheJW. Postawa godna naśladowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oesz Napisano 27 Lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 27 Lutego 2020 O własnie. Racja. I sam sobie tutaj zaprzeczasz. Jeżeli nie czyta w moich myślach i nie wie ile czasu spędziłem na szukaniu tego w Googlach i wysyłaniu maili to czemu cytując " Uznałem, że jesteś kolejnym leniuszkiem oczekującym, że inni zrobią wszystko za niego " Niestety mi nie pomógł ponieważ dał mi linka jak korzystać z wyszukiwarki google uznając ,że nie potrawie jej w podstawowy sposób używać pisząc "A jeśli nie ogarniasz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartekMM Napisano 27 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2020 oesz, A jakbyś maila do 7anna wysłał? powinni mieć w pdfie katalogi z ubiegłych lat. w weekend są targi rowerowe w Gdańsku, na które się wybieram, zapytam o to na ich stoisku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.