Skocz do zawartości

[Katalogi] archiwalne NS Bikes i 7ANNA

Rekomendowane odpowiedzi

Dziękuję, że mnie obraziłeś. Link na issuu, który wkleiłeś nie prowadzi do oryginalnego katalogu NS tylko do katalogu sklepu suspensioncenter.ch i nie oddaje całej ofert NS w tamtym roku. Nie popisałeś się. A w Google szukałem, nie znalazłem katalogów i dlatego zadałem tutaj to pytanie. 

Jeśli nie znalazłeś w góglu, to liczysz na to, że ktoś wygrzebie go z piwnicy, zeskanuje i wrzuci na forum? Aż tak pomocni, to chyba nie jesteśmy... ;)

A obrażać cię nie chciałem. Uznałem, że jesteś kolejnym leniuszkiem oczekującym, że inni zrobią wszystko za niego.

2 godziny temu, oesz napisał:

Dziękuję, że mnie obraziłeś. Link na issuu, który wkleiłeś nie prowadzi do oryginalnego katalogu NS tylko do katalogu sklepu suspensioncenter.ch i nie oddaje całej ofert NS w tamtym roku. Nie popisałeś się. A w Google szukałem, nie znalazłem katalogów i dlatego zadałem tutaj to pytanie. 

No pewnie, wszyscy czytają w Twoich myślach, a kolega powinien się wstydzić że raczył Ci pomóc. Niezły burak z tego @TheJW. Postawa godna naśladowania.

O własnie. Racja. I sam sobie tutaj zaprzeczasz. Jeżeli nie czyta w moich myślach i nie wie ile czasu spędziłem na szukaniu tego w Googlach i wysyłaniu maili to czemu cytując " Uznałem, że jesteś kolejnym leniuszkiem oczekującym, że inni zrobią wszystko za niego " Niestety mi nie pomógł ponieważ dał mi linka jak korzystać z wyszukiwarki google uznając ,że nie potrawie jej w podstawowy sposób używać pisząc "A jeśli nie ogarniasz".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...