Kwasnaczas Napisano 26 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2020 Cześć! Wybaczcie jeśli użyłem złego tematu. Ostatnio zmuszony zostałem do ogarnięcia strychu u babci;) a tam znalazłem taki o to rower. Z przodu emblemat Peugeot, na kierownicy guidons philippe italia, przerzutki deore xt podajże. Pytanie do Was, czy jest sens go 'odkurzyć' i sprzedać, czy odprowadzić w ostatnią drogę w kierunku śmietnika. Nie wiem totalnie czy jest wart 100zł, czy należy się z nim pożegnać . Z góry dzięki za pomoc i miłego wieczoru :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 26 Lutego 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Lutego 2020 Szkoda go wyrzucać... Za stówę, to ktoś weźmie od ręki w obecnym stanie. Dla siebie nie chcesz go odkurzyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kwasnaczas Napisano 26 Lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 26 Lutego 2020 Chętnie odkurzył bym go dla siebie, niestety na co dzień mieszkam w górach, a w rodzinnych stronach jestem tak sporadycznie, że po odkurzeniu, pewnie za parę lat znowu popadnie w zapomnienie więc może jeszcze komuś posłuży. Postawiłem go do góry kołami, koła się kręcą, przerzutki działają. Pytanie w takim razie, za ile mógłbym go wystawić, żeby komuś chciało się włożyć w niego trochę serca i śmigać:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kwasnaczas Napisano 27 Lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 27 Lutego 2020 Rower odkurzyłem, napompowałem koła, po jeździe próbnej wszystko działa. Jak już pisałem kierownica guidons philippe italia , opony michelin race pro , koła mavic ma2, przerzutka tył shimano tourney, przód deore xt. Dacie znać za ile powinienem go wystawić? 150, 200, 300 ? z góry dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi