cinek1987cinek Napisano 24 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2020 Witam. Czy ktoś może wymieniał baterię w 520 ? Wiem jak wymienić ale bardziej chodzi mi o info skąd wziąć do tej jakości baterię ? Żeby ładnie trzymała. Pytam bo mój już jest po gwarancji, innego nie potrzebuję więc może bym sobie wymienił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siejak1 Napisano 24 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2020 Napisz do garmina powinny wymienić baterię pomimo że jest po gwarancji U mnie po 3 latach gdy bateria ledwo starczała na 1 trening wymienili urządzenie na nowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek1987cinek Napisano 25 Lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 25 Lutego 2020 Wymienią pewnie ale odpłatnie. To Ci się udało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzeszaldo Napisano 3 Maja 2020 Udostępnij Napisano 3 Maja 2020 W dniu 24.02.2020 o 15:31, siejak1 napisał: Napisz do garmina powinny wymienić baterię pomimo że jest po gwarancji U mnie po 3 latach gdy bateria ledwo starczała na 1 trening wymienili urządzenie na nowe Witaj , mozesz napisac adres gdzie dokladnie do nich naoisales z bateria ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siejak1 Napisano 3 Maja 2020 Udostępnij Napisano 3 Maja 2020 41 minut temu, Grzeszaldo napisał: mozesz napisac adres gdzie dokladnie do nich naoisales z bateria ? https://suport.garmin.com/pl-PL/ Wpisujesz numer urządzenia i przechodzisz kategoriami do danego problemu. Po 1-2dniach roboczych dostaniesz email od garminpolska czy reklamacja zostanie uznana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzeszaldo Napisano 3 Maja 2020 Udostępnij Napisano 3 Maja 2020 24 minuty temu, siejak1 napisał: https://suport.garmin.com/pl-PL/ Wpisujesz numer urządzenia i przechodzisz kategoriami do danego problemu. Po 1-2dniach roboczych dostaniesz email od garminpolska czy reklamacja zostanie uznana. dzięki ta stronę znam , myślałem ze jest jakaś inna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek1987cinek Napisano 1 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2020 Jeżeli urządzenie po gwarancji to wymiana kosztuje 547 zł wg Garmina. Dostałem maila od Nich. Średnio się opłaca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gyrill Napisano 28 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2021 Hej! A masz adres z którego do Ciebie pisali? Wolę zapłacić te 500 złotych niż kupować nową jednostkę za kolejne 1000 złotych. Ja mam Garmina 800 i to jest dobre urządzenie. Tylko że bateria powoli zdycha już... Ale ja go mam od 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek1987cinek Napisano 31 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2021 Hej. Minęło trochę czasu. Szukałem ale nie znalazłem tego maila. Szczerze to polecam sobie samemu to wymienić :) Baterię dostaniesz na allegro za max 55 zł - przed chwilą sprawdzałem. Na YT są filmiki jak to wymienić krok po kroku. Przyda się lutownica, ale naprawdę nic trudnego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gyrill Napisano 2 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2022 A Ty tak wymieniałeś? Trwałe to? Boje się ogniw kiepskiej jakości. Kupowałem kiedyś baterie zamiennik od Green Cell do laptopa i to była padaka bez podejścia do oryginału :(( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek1987cinek Napisano 2 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2022 Nie zdążyłem, bo mam przerwę od sportu. Garmin leży w szufladzie. Jednak mam 2 baterie od Green Cell i nie mogę nic złego powiedzieć. Jedna od kilku lat w laptopie jest lepiej niż oryginał, a druga we wkrętarce Bosch - ożyła ją 😁 Co do baterii do Garniaka to możesz poszukać na Ali bądź Ebay. Pojemnościowo są takie same chyba. Poszukaj, poczytaj opinie. Ja bym zaryzykował te pieniądze niż wywalać na serwis 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.