DwaLitry Napisano 18 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2020 Witam Panowie spytam jeszcze raz jeżeli rower wzięła mama na raty i dostałem na rower paragon przyłączony do książki gwarancyjnej a w książce piszę,żeby wpisać numer ramy,dane kupującego itp.To czy mogę tam wpisać swoje dane? bo nie ma faktury na,której było by napisane,kto nabywa rower.Jest tylko paragon+ blankiet rat z Santandera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 18 Lutego 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Lutego 2020 Masz dowód zakupu - paragon więc jesteś legalnym właścicielem towaru. Możesz tam wpisać swoje dane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 18 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2020 Godzinę temu, michuuu napisał: Możesz tam wpisać swoje dane. Albo jakiekolwiek inne, bo ta książeczka i tak w razie co do niczego nie będzie potrzebna. Tak w ogóle, to te pola powinien wypełniać sprzedawca, a przynajmniej się pod nimi podpisać i przystawić pieczątkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DwaLitry Napisano 18 Lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 18 Lutego 2020 Pod tymi danymi piszę na samym dole ''pieczęć i podpis sprzedawcy'' i jest pieczątka podbita i podpis czyli śmialo mogę dane u góry wypełnić jako,ze ja kupujący tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 18 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2020 Tak, ale równie dobrze możesz wpisać dane swojej mamy, żeby zgadzało się z tymi na umowie kredytowej. To naprawdę nie ma większego znaczenia, jeśli sprzedawca podbija niewypełnioną kartę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DwaLitry Napisano 18 Lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 18 Lutego 2020 wpisze Siebie gdzie tam mamę znów hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 19 Lutego 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Lutego 2020 Dowód zakupu (paragon lub faktura) i podbita przez sprzedawcę gwarancja. Tego mogą wymagać przy roszczeniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.