Dante79 Napisano 17 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2020 Witam szukam pomocy w znalezieniu takich samych błotników jak na zdjęciu do roweru marki Cube... (jaki to model błotników??? )... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewocz Napisano 17 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2020 Mam wrażenie, że prawie wszystkie takie są Te co znam i miałem. Simpla Hammer Topeak Defender Zefal Deflector Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dante79 Napisano 17 Lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 17 Lutego 2020 2 minuty temu, lewocz napisał: Mam wrażenie, że prawie wszystkie takie są Te co znam i miałem. Simpla Hammer Topeak Defender Zefal Deflector Nie są to żadne z wymienionych przez Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 17 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2020 3 godziny temu, Dante79 napisał: do roweru marki Cube Do germańców to germańce SKS. Dashblade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.