Karol1994czx Napisano 14 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2020 Witam, chciałem przykręcić błotnik do carbonowego widelca i chcąc dokręcić śrubę oberwałem jej łepek ( prawdopodobnie za duży moment siły przyłożyłem). Czy w ten sposób mogłem uszkodzić widelec? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quell Napisano 14 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2020 Raczej tylko insert,ale możesz wrzucić foto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol1994czx Napisano 14 Lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 14 Lutego 2020 https://imgur.com/wyhrnbn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quell Napisano 14 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2020 Widelcowi nic nie będzie. Albo zostawiasz tak,albo jeżeli potrzebujesz tego mocowania,delikatnie nawiercić,i wykrętak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol1994czx Napisano 14 Lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 14 Lutego 2020 Zapomniałem dodać że łepek urwał się przy wykręcaniu śruby, w otworze było troszkę piasku, nałożyłem na śrubkę trochę smaru do łańcucha. Gdy dokręcałem śrubę to nie moim zdaniem duży moment. Pytam bo zawsze jakaś wątpliwość jest, a nie chcę czuć tej niepewności na zjeździe gdy jadę 50 + m/h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quell Napisano 15 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2020 Widelcowi nic nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.