BMXdoPieca Napisano 14 Lutego 2020 Napisano 14 Lutego 2020 Witam, kolega ma okazję kupić bardzo fajnego primala 27.5 za stostunkowo niską cenę. Ma 191cm wzrostu a rozmiar ramy to M. Niestety rower jest na drugim końcu Polski więc nie da rady przymierzyć, nikt z naszego środowiska nie ma Mki tylko same Lki. Kolega raczej skacze niż jeździ, czy da radę śmigać na ramie w tym rozmiarze i nie będzie wyglądać całkowicie pokracznie?
Dokumosa Napisano 14 Lutego 2020 Napisano 14 Lutego 2020 Ja mam 186cm i primala L. Dzisiaj dałbym XL.
BMXdoPieca Napisano 14 Lutego 2020 Autor Napisano 14 Lutego 2020 5 godzin temu, KSikorski napisał: Będzie miał coś w stylu BMX`a :-D Bez przesady Jutro ma się spotkać z kimś kto ma Mkę i przymierzy, jak będzie akceptowalnie to kupi. Tak jak mówię kolega to raczej skacze niż jeździ normalnie więc trochę mniejsza rama powinna być lepsza, zobaczymy
Gość Napisano 14 Lutego 2020 Napisano 14 Lutego 2020 Trochę mniejsza? On ma dobre 10- 15 cm więcej niż osoba do tego rozmiaru ramy. Nie ma znaczenia czy będzie na nim skakał czy jeździł. Mam 174 cm wzrostu i odnajduję się na ramie o bardzo podobnych wymiarach, a nawet nieco dłuższej.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.