BMXdoPieca Napisano 13 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2020 Znalazłem takie klocki za bardzo przyzwoite pieniądze, działa to jakkolwiek? Chciałbym kupić hurtem https://allegro.pl/oferta/klocki-avid-elixir-okladziny-hamulca-zywiczne-prox-7883205315?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_UZSD_pla_sport_turystyka_rowery_akcesoria_sport_bicycles&ev_adgr=Rowery+i+akcesoria&gclid=CjwKCAiAhJTyBRAvEiwAln2qBy1WK8mhCKpl0BmfeyHDuNqyJgSo_1iAaQ2SVgkslAlOOQEyb3eayxoCcCMQAvD_BwE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janu_sz Napisano 13 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2020 Do swoich Avidów Elixir 5 darłem hurtowo z ali. Zakładam, że to to samo co prox. Tu z jednego konta screen - 6 zł / sztuka ( przy pakietach po 4 wychodziło coś 4 zł / sztuka ) Kupowałem też jakieś w opakowaniach metaliczne coś po 10 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BMXdoPieca Napisano 13 Lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2020 Kupiłem już sobie 4 sztuki na próbę, mają być w piątek - idealnie bo na weekend potrzebuje. Montowałeś te klocki czy dopiero czekasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janu_sz Napisano 13 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2020 Miałem żywiczne na tyle, ceramiczne na przodzie. Było naprawdę ok. Gdyby nie to,że Avidy doprowadził mnie do szału ustawieniem ( średnio raz na tydzień klocek ni z tego ni z owego ocierał o tarcze i ciężko było wyregulować zaciski ) to pewnie bym używał nadal. Miałem dziwne wrażenie, może złudne, że zywiczne od Bikeina ścierały się szybciej niż jakieś no name czy Soccent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BMXdoPieca Napisano 13 Lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2020 1 minutę temu, Janu_sz napisał: Miałem dziwne wrażenie, może złudne, że zywiczne od Bikeina ścierały się szybciej niż jakieś no name czy Soccent. Może lepiej hamowały i to cię zachęcało do tego, żeby ich częściej używać 2 minuty temu, Janu_sz napisał: Avidy doprowadził mnie do szału ustawieniem ( średnio raz na tydzień klocek ni z tego ni z owego ocierał o tarcze i ciężko było wyregulować zaciski ) Prawda, miałem ten sam problem na przodzie, dałem sobie spokój i jakoś się to "dotarło" po kilku dniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janu_sz Napisano 13 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2020 No nie na moje nerwy były E5. Ale fakt, że podobnie hamują jak teraźniejsze M6000. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BMXdoPieca Napisano 13 Lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2020 Moje E3 na tarczach 180/160 hamują podobnie jak m675 i m7000, które wcześniej miałem, nie wiem czy to fart. Przesiadłem się na Avidy bo wszystkie shimanochy prędzej czy później mi się gotowały, na zwykłym docie 4 jeszcze mi się to nie udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janu_sz Napisano 13 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2020 Dlatego zostawiłem sobie klamkę i zacisk z przedniego na czarną godzinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi