mistrzusek Napisano 13 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2020 Cześć Składam koła szosowe i zastanawiam się jakich szprych użyć. Warto dołożyć parę stów do szprych prostych? Czy zostać przy klasycznych? Różnica w praktyce jest odczuwalna? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siejak1 Napisano 13 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2020 Kwestia co Ci się bardziej podoba. Ja bym szedł w j-bandy ze względu na to że przy składaniu/centrowaniu szprychy nie kręcą się w gnieździe. Co do sztywności w obu przypadkach odczuwalnie to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mistrzusek Napisano 13 Lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2020 Proste ładniejsze jak dla mnie, ale podczasz jazdy jest mi to w sumie obojętne. Ważne są odczucia z jazdy i sztywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siejak1 Napisano 13 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2020 Teraz, mistrzusek napisał: Ważne są odczucia z jazdy i sztywność No to na obu zestawach podczas jazdy nie poczujesz różnicy. J-bandy praktyczniejsze bez wymysłów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.