popo00 Napisano 12 Lutego 2020 Napisano 12 Lutego 2020 (edytowane) cześć, , w zeszłym roku zakupilem czesci do mojego roweru aby zrobić z niego ebike, ale coś poszło nie tak. silnik bafang g311 kupilem w canadzie, sterownik taki https://pl.aliexpress.com/item/32961946266.html baterię dałem do zrobienia w PL, od początku coś nie grało np przy dużym obciążeniu wszystko gasło i trzeba było rozłączać baterię jakby resetować układ. potem juz wogóle przestało działać, zaliczyłem kilka tras raptem...mój spec elektryk zaglądał do silnika i twierdzi że trzeba go przezwoić. on tego się nie podejmie, pytanie czy jego diagnoza z przezwajaniem silnika jest trafna... teraz szukam kogoś kto zajumuje się takimi rzeczami. mieszkam w bydgoszczy ale wysyłka jest jak najbardzien możliwa może nawet całego roweru aby przetestować naprawiony układ. proszę o kontrakt tu na PW , oddzwonię bądż kontakt na email pozdrawiam Jan Edytowane 12 Lutego 2020 przez popo00 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi