Ramzes1337 Napisano 8 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2020 Dobra elo benc złożyłem swojego czasu taki oto rower na różnych częściach i chciałbym się dowiedzieć ile by był wart spec: Rama: Marketówka z Wall Mart'u Amortyzator: Sr Suntour XCT (nie wiem co dokładnei za model) Koło tył; Piasta Dartmoor K Force os 10 Obręcz Saiko DOOM Szprychy i nyple najzwyklejsze czarne Opona Continental x-king 2.2 Dętka Continental Koło przód; Piasta Shimano qr9 (model później napisze) Obręcz SaikoDOOM Szprychy i nyple najzwyklejsze srebne Opona Specialized TheCaptain Dętka Continental Stery: Neco 1 1/8 Ahead Suport: Neco 68mm Siodło: Concept Sztyca: Zwykła aluminiowa Zacisk sztycy: Zdemontowany z jakiegoś Krossa Pedały: Dartmoor stream łoż. kulkowe Łańcuch Kmc (Podeśle później model) Kierownica: Norco (Modelu nie znam) Mostek: Zoom al-262 Gripy: Cube seryjne Korby: Truvativ isoflow Nie jest po kolei ale pisane na szybko. W razie nieścisłości pytajcie czego nie podałem itp. Elo benc Pozdro 600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BMXdoPieca Napisano 8 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2020 Po częściach o ile wszystko w stanie co najmniej dobrym (w co wątpie bo odrazu widać że to gruz do stuntu) nie licząc ramy to około 400-500zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ramzes1337 Napisano 9 Lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 9 Lutego 2020 14 godzin temu, BMXdoPieca napisał: Po częściach o ile wszystko w stanie co najmniej dobrym (w co wątpie bo odrazu widać że to gruz do stuntu) nie licząc ramy to około 400-500zł MTB STUNT NIE ISTNIEJE Rama sporo wytrzymała i o dziwo nigdzie nie pękła. W najgorszym stanie są korby starte przy końcach i wytarte od butów. Pedały są nowe tak samo jak łańcuch, siodło, mostek (ma jedną małą ryske), kierownica (ma 2 ryski i jest prosta), stery, suport. Koła są po centrowaniu . Amor jest jedynie do wymiany ale nw co kupię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BMXdoPieca Napisano 9 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2020 3 godziny temu, Ramzes1337 napisał: Amor jest jedynie do wymiany ale nw co kupię. Nic nie wkładaj nowego do tego roweru jak jeździ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ramzes1337 Napisano 9 Lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 9 Lutego 2020 Godzinę temu, BMXdoPieca napisał: Nic nie wkładaj nowego do tego roweru jak jeździ Złapał luzy które raczej nie są do zrobienia a poza tym wyrwała mi się gwiazdka w nim (wiem że to jest do zrobienia ale nw czy już 3 gwiazdka xD nie będzie się ślizgać). Chciałbym sprzedać rower i przesiąść się na bmx i chciałbym wiedzieć czy ktokolwiek by kupił coś ala "dirta" bo teraz jest mnóstwo "dzieci na demo" które nigdy nie mając fula mówią że wolą taki rower bo jest lepszy . Chciałbym się go pozbyć za te 500-600 zł bo w tej cenie bym zakupił spoko bmx na początek. Czy lepiej go sprzedać na części. Koło tylne podobne do mojego na grupkach na fb przewinelo mi się kilka razy na gorszej obręczy z centrą za min 180 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BMXdoPieca Napisano 9 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2020 Ja bym nie sprzedwał na części bo mało co tu jest konrketnie warte. Sprzedaj kompletny rower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ramzes1337 Napisano 9 Lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 9 Lutego 2020 Teraz, BMXdoPieca napisał: Ja bym nie sprzedwał na części bo mało co tu jest konrketnie warte. Sprzedaj kompletny rower Tylko czy ktoś kupi takiego gruza. Choć patrząc na olx jest mnóstwo podobnych rowerów na gorszych częściach do 600zł więc raczej nie powinno być problemu sprzedania nawet bez amora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BMXdoPieca Napisano 9 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2020 No wątpię żeby ktoś kupił zdekompletowany rower na takich częściach. Sprzedaj nawet za 400zł i dozbieraj z kilka groszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ramzes1337 Napisano 9 Lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 9 Lutego 2020 2 minuty temu, BMXdoPieca napisał: No wątpię żeby ktoś kupił zdekompletowany rower na takich częściach. Sprzedaj nawet za 400zł i dozbieraj z kilka groszy Gdybym 500 zł dostał był bym zadowolony ale czy rynek już nie jest za bardzo przesycony i czy ktokolwiek za te 400 zł nawet kupi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi