ugupu Napisano 8 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2020 Witajcie, Czy ktoś wie może jakich uszczelek można użyć jako zamiennika uszczelek przeciwkurzowych do Marzocchi Corsa Superleggera, koło 29", średnica goleni32mm? Oryginały już są chyba kompletnie niedostępne. Pozdro, Janek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 8 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2020 1 godzinę temu, ugupu napisał: Oryginały już są chyba kompletnie niedostępne. Pisz do Gregorio.pl jak nie oni to kto???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Punkxtr Napisano 8 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2020 Niebieskie Enduro. W Gregorio zdaje się, że 32 już nie mają ale trzeba dopytać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Davi_Serwis Napisano 8 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2020 (edytowane) Na rowerowy.com są jeszcze oryginały. Co prawda droższe, ale moim zdaniem lepsze. Edytowane 8 Lutego 2020 przez Davi_Serwis 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BMXdoPieca Napisano 8 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2020 Jak dla mnie cena tych uszczelek to jakieś nie porozumienie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ugupu Napisano 9 Lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 9 Lutego 2020 10 godzin temu, Davi_Serwis napisał: Na rowerowy.com są jeszcze oryginały. Co prawda droższe, ale moim zdaniem lepsze. "Pytaj o dostępność" no to wysłałem zapytanie, zobaczymy co odpowiedzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 9 Lutego 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Lutego 2020 Zapytaj w Wichu Worksjop, może mają zamienniki Ariete: https://d.facebook.com/wichuworkshop/photos/a.301867006505523/3604051959620328/?type=3&p=0&av=100004262948486&eav=Afae3PjIhE5kcMJr-POJro6ZpaJ5vAlwpPIUNaaHovYUn6wJ2SLd59llQdJNeiVJi5g 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ugupu Napisano 9 Lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 9 Lutego 2020 Dzięki Sznib, napisałem do nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 9 Lutego 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Lutego 2020 5 godzin temu, sznib napisał: Zapytaj w Wichu Worksjop, może mają zamienniki Ariete jak kiedyś na jednym z forów napisałem że dla Marzocchi uszczelki robiła firma Ariette oraz NOK to wielce szanowna pani Fonika (prywatnie żona Grześka co to Wichu work shop założył) naskoczyła na mnie że bzdury piszę, że tylko ludziom mieszam w głowach itd, a tak w ogóle to najlepiej wysłać amor do nich oni znajdą oryginały i zamontują. W związku z powyższym to się mocno zastanawiam czy pisanie do Wicha ma sens skoro i tak pocztę obsługuje żona... Zostają sklepy motoryzacyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 9 Lutego 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Lutego 2020 Bo widzisz Józek, z babami to już tak jest, ze zawsze muszą mieć rację. nawet jak jej nie mają :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Davi_Serwis Napisano 9 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2020 (edytowane) 23 godziny temu, BMXdoPieca napisał: Jak dla mnie cena tych uszczelek to jakieś nie porozumienie.. Jak dla wszystkich, jednak trzeba wziąć pod uwagę, że to elementy zamienne, które są bardzo rzadko spotykane. U siebie na serwisie mam obecnie ze 20 paczek uszczelek kurzowych 32 mm RSa, które pasują też do Foxa, bo wiem, że nie długo i tak się skończą. A uszczelek do Manitue czy Marcochi w ogóle nie mam na miejscu bo w ciągu roku mam na serwisie takich amortyzatorów może z 10 i jak zamówię takie dajmy na to 38 mm to może się okazać, że się zestarzeją od samego leżenia zanim się przydadzą. 12 godzin temu, ugupu napisał: "Pytaj o dostępność" no to wysłałem zapytanie, zobaczymy co odpowiedzą. U nich to jest chyba na wszystkie uszczelki "Pytaj o dostępność". Do RSa jak się u nich zamawia to ciągną wszystko od Aspire z magazynu w Czechach. 4 godziny temu, mrmorty napisał: jak kiedyś na jednym z forów napisałem że dla Marzocchi uszczelki robiła firma Ariette oraz NOK to wielce szanowna pani Fonika (prywatnie żona Grześka co to Wichu work shop założył) naskoczyła na mnie że bzdury piszę, że tylko ludziom mieszam w głowach itd, a tak w ogóle to najlepiej wysłać amor do nich oni znajdą oryginały i zamontują. Jak parę razy w różnych miejscach pisałem co kto produkuje i jakieś zamienniki trudno dostępnych części podawałem to też naskakiwała na mnie jak wściekły pies, a jak im dla jaj wysłałem amora, do którego rzekomo nie ma już części to trzymali go trzy miesiące, a potem zrobili ten sam myk co ja, który rzekomo jest zły i tylko psuje amora. Edytowane 9 Lutego 2020 przez Davi_Serwis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BMXdoPieca Napisano 9 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2020 30 minut temu, Davi_Serwis napisał: jak kiedyś na jednym z forów napisałem że dla Marzocchi uszczelki robiła firma Ariette oraz NOK to wielce szanowna pani Fonika to emtb.pl co ty chcesz xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi